Ernæring i Poulard, kød og skind, rå

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 4.18 g
Sum monoumættede 6.12 g
Sum polyumættede 3.14 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.184 g
Sum n-6 fedtsyrer 2.88 g
Aminosyrer
Isoleucin 940 mg
Leucin 1400 mg
Lysin 1600 mg
Methionin 520 mg
Cystin 260 mg
Phenylalanin 730 mg
Tyrosin 610 mg
Threonin 790 mg
Tryptofan 210 mg
Valin 910 mg
Arginin 1200 mg
Histidin 550 mg
Alanin 1100 mg
Asparaginsyre 1700 mg
Glutaminsyre 2800 mg
Glycin 1200 mg
Prolin 940 mg
Serin 670 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal